Gratis, Gratis, Gratis!

Jeg vil ha fotball gratis! Det er mest rettferdig at de som ikke vil se på fotballkampen skal betale for meg. Det er ikke mitt problem at de ikke ser på fotball, vel? Det er jo landslaget!!

Dette innlegget ble skrevet 12. februar 2009, men er fortsatt like aktuelt. Ja, bortsett fra at jeg har skaffet TV2 Sumo. Innlegget publiseres på nytt på grunn av SVs forslag om å overføre mer penger til NRK for at de skal kunne vise landskamper.

Bare for å ha det på det rene. Jeg så ikke landskampen i går. Jeg har ikke TV2 Sumo. Det er et valg jeg har tatt. Da ser jeg helst at jeg ikke sitter med regningen, i form av at staten skal gripe inn og vise kampen gratis.

Jeg mistenker at det er det at Norge vant som er problemet. Alle som ikke så kampen i går, men som egentlig hadde lyst. er forbanna fordi de som ikke hadde noen interesse av kampen ikke fikk regningen. Alt skal være gratis, for da er det noen andre som betaler. Kjøp din egen sportssending, og ikke forvent å få sendingen inn i stua gratis.

De som kritiserer denne utviklingen, kan få lov til å ønske seg tilbake til den tiden da det bare var NRK som eksisterte. Da var det mye fotball da! Kommersielle produkter er tilgjengelige! Det er vel mye bedre å ha mulighet til å se kampen mot betaling, enn å ikke ha mulighet til å se den?

Se Davy Wathnes glimrende bloggpost om emnet her.

Vist 182 ganger. Følges av 2 personer.
Annonse